Házhozszállítás

Az iCase Leather mindent megtesz annak érdekében, hogy a rendelés időben megérkezzen és termékünk örömet okozzon. Itt mindent megtudhatsz a szállítási időről, költségéről és az átvételi lehetőségekről. 


Szállítási idő

Minden lépésünkről informálunk

Miután a rendelés leadásra került, azonnal üzenetet küldünk a megrendelt termékről a megadott e-mail címre. Ezt követően cégünk feldolgozza a rendelést, ebben az esetben küldünk még egy e-mailt, amiben már a várható szállítási időpontot megjelöljük. Akkor is értesítést küldünk, amikor a terméket átadjuk a futárszolgálatnak.

A weboldalunkon leadott rendeléseket 

2 -7 munkanap között tudjuk teljesíteni.


A megrendelt terméket a GLS (General logstic System) futárcég segítségével juttatjuk el Önhöz. A rendeléseket 2-7 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik.


Rendelés nyomonkövetése

Lehetőség van a csomag nyomonkövetésére a GLS Hungary Track & Trace rendszerén keresztül. A rendszerben elhelyezett információk kizárólag a csomagszám ismeretében hozzáférhetőek.


A csomagokat a vonalkódos csomagcímke azonosítja. A vonalkódot minden ponton szkennelik, a csomag és a szolgáltatás jellemző adatait (csomagszám, súly, dátum, idő, hely v. címzett neve) a rendszer automatikusan összerendezi. 

Szállítási költség

Szállítás az Európai Únió területére ingyenes

Termékeink házhozszállítási díja webshopunkban történő rendelése esetén Magyarország és az Európai Únió területére ingyenes.

Átvételi lehetőségek

Csomagátvétel futárszolgálattal

A kiszállítás 8-20 óra között történik, ezért kérjük, hogy olyan címre kérje a csomagot, ahol a fenti időintervallumba elérheti futárunk! 


Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. 


A termékek kifizetése utánvétellel, készpénzben a futárnál történik. Ez azt jelenti, hogy a futárnak, a csomag átvételekor kell kifizetni a pénzt a megrendelt termék után.


Személyes átvétel viszonteladóinknál

Az iCase Leather teljes termékpalettája megtekinthető személyesen az iPhoneTok.hu budapesti átvételi pontján. Rendelés esetén 1 napos kiszállítási határidővel, gyors és segítőkész kiszolgálással. További viszonteladóink »