Ápolás és garancia

Prémium termékeink  a legkiválóbb bőr alapanyagok felhasználásával készülnek, a legnagyobb gyakorlattal rendelkező szakembereink segítségével. Azért, hogy termékeink későbbiekben is csodás fényükben ragyogjanak, kellő ápolással kell ellátni azokat.


A bőrök ápolása

A jó bőr évekig csodás fényében ragyoghat amennyiben helyesen ápolva van

A fedett bőrök ápolása, tisztítása a legegyszerűbb. Az emberek többsége hajlamos is rá, hogy elhanyagolja, félrekezelje bőr kiegészítőit. Gyakran előfordul, hogy a sarat, szennyeződéseket nedves ronggyal törlik le, amivel a legnagyobb kárt okozhatjuk a bőrnek. Várjuk meg, míg a sár, szennyeződés megszárad, majd a száraztisztításhoz használjunk sárkefét. 


A helyesen impregnált bőr több szempontból is meghálálja a törődést. A száraz bőr szakítószilárdsága jóval nagyobb, mint a nedvesé. Az impregnálószer általános védettséget biztosít, így később az ápolás is jóval leegyszerűsödik, esetleg egy kefével is képesek leszünk eltávolítani olyan szennyeződéseket róla, amivel kezeletlenül nehezen, vagy egyáltalán nem lennénk képesek megbirkózni. 


Az bőr felületek általános tisztításhoz kérjük puha kendőt és/vagy bőrtisztítót vagy bőr kondícionáló krémet használj. 

Garancia

Termékeinkre fél év korlátozott garanciát adunk

Az iCase Leather az általa eladott termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő garanciát, illetve szavatosságot vállal. [151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet]


Az eladó a megvásárolt termékekre vonatkozóan visszafizetési vagy cseregaranciát csak abban az esetben vállal, ha az adott termék bizonyítottan hibás és a hiba bizonyítottan a termékek átvétele előtt keletkezett. Az átvett termékekkel kapcsolatban hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető, illetve ha az adott termék bizonyíthatóan gyári hibás. 


Az eladó tartalmi nemtetszés miatt semmiféle garanciát nem tud vállalni.

Csere vagy visszavásárlás esetén csak az eredeti csomagolásban tudjuk átvenni a terméket.